Hello! :)

Selamat datang ke Shawlsphere.
Sebelum ni, blogshop ini hanya jual handmade greeting card. Tapi terpaksa berhenti sebab memerlukan komitmen yang sangat tinggi. Tuan kedai ni pulak pelajar sepenuh masa. Susah dah nak buat tempahan kad yang ambil masa lama untuk cari idea baru :(

Sekarang saya nak jual shawl pulak. Mudah dan tak guna banyak masa :) Sebenarnya nak jual custom-made shawl je, tapi sebagai permulaan, apa salahnya jual yang ready-made dulu kan? Yang pasti, saya ambik shawl yang cantik-cantik je untuk anda semua :)


Enjoy our browsing here :)


Email address,
shawlsphere@yahoo.com

Jom tukar link :)



Order Form

Name:
Email Address:
Phone Number:
Address:
Item Code + Quantity:
Comment/Inquiry:
Payment Through:
Posting Method:

Click here to create your own form.

Monday, August 31, 2009

Hari Raya Cards.




Ordered by Miss Maisarah. She wants all these color (pink, blue, green, purple and black). I will come up with another design for you guys. But if you want the same design just let me know :)

5 comments:

j0j0_bdiN@ said...

wah... cun2...!
nanti jojo dapat kad cmni ke? hehe.. kan da janji da nak anta kad raye...

hehe nak rekues ni..
jojo nak kad 2 mesti kaler biru.. nak cm ceria2 sket...

hehe..
padan muke ko taz...

taz said...

eh eh. demand pulak die ye. kad korang lain sikit dari ni. hehe.

oo nak biru eh? ok ok. akan diusahakan :)

Rayyan's Unique Kiosk said...

comey2 kad rya..siap ada button2 lagi..heheh

zool said...

Alamak dah lambat baru tau.. Kalau awal sikit mesti saya order...
takpe tahun depan kalau masih diizinkan olehNya untuk bernafas dan berblogging..

Saya update blog bloggeruitm.. Harap dpt melawat di sana
Blogger UiTM

ghostWRITER said...

tumpang iklan...he2... sapa2 minat politik.. jom terjah blog kiter..

anakmuda
http://ohpolitik.blogspot.com