Hello! :)

Selamat datang ke Shawlsphere.
Sebelum ni, blogshop ini hanya jual handmade greeting card. Tapi terpaksa berhenti sebab memerlukan komitmen yang sangat tinggi. Tuan kedai ni pulak pelajar sepenuh masa. Susah dah nak buat tempahan kad yang ambil masa lama untuk cari idea baru :(

Sekarang saya nak jual shawl pulak. Mudah dan tak guna banyak masa :) Sebenarnya nak jual custom-made shawl je, tapi sebagai permulaan, apa salahnya jual yang ready-made dulu kan? Yang pasti, saya ambik shawl yang cantik-cantik je untuk anda semua :)


Enjoy our browsing here :)


Email address,
shawlsphere@yahoo.com

Jom tukar link :)



Order Form

Name:
Email Address:
Phone Number:
Address:
Item Code + Quantity:
Comment/Inquiry:
Payment Through:
Posting Method:

Click here to create your own form.

Thursday, July 2, 2009

Love Pop Up



T 009 : RM 8 [SOLD]

This is the hardest card i've made so far. The pop-up inside can be change based on your own desire. You can change the 'love' into something else like flowers, cupcakes, or anything else.

5 comments:

Azlina Abdul said...

Taz...I really love this pop up card you made....sangat cantik and creative...good job! Design kat luarnya ada similarity to my designs and you made it your own...I like it ;)

taz said...

Kak Lin; Yup. when i looked back i see some similarities with the card u made especially the stripes. hehe. Thanks kak lin :)

sarahata said...

sgt cantik.handmade card..

eykameow said...

i nk beli ni. so brape i kne byr kt u? skali postage ?

cik eykameow :) said...

yang nie la taz i nak... :( leh wat balik x??