Hello! :)

Selamat datang ke Shawlsphere.
Sebelum ni, blogshop ini hanya jual handmade greeting card. Tapi terpaksa berhenti sebab memerlukan komitmen yang sangat tinggi. Tuan kedai ni pulak pelajar sepenuh masa. Susah dah nak buat tempahan kad yang ambil masa lama untuk cari idea baru :(

Sekarang saya nak jual shawl pulak. Mudah dan tak guna banyak masa :) Sebenarnya nak jual custom-made shawl je, tapi sebagai permulaan, apa salahnya jual yang ready-made dulu kan? Yang pasti, saya ambik shawl yang cantik-cantik je untuk anda semua :)


Enjoy our browsing here :)


Email address,
shawlsphere@yahoo.com

Jom tukar link :)



Order Form

Name:
Email Address:
Phone Number:
Address:
Item Code + Quantity:
Comment/Inquiry:
Payment Through:
Posting Method:

Click here to create your own form.

Thursday, July 2, 2009

Happy Birthday Princess




T 002 : RM5 [sold]

Happy birthday princess!! As you can see there is a lot of girly stuff i've put there and obviously this was made for a birthday girl. Young girl will love it :)

2 comments:

BroSKL said...

wah cantik la kad ni..rajin U buat ek

taz said...

thanks :) lenguh jugak la nak carik gambar tu sume :p